Doble nit de bona música al Teatre Principal

  0
  nicomac 2017.jpg

  17/11/2017 – Les finals del Concurs de Música porten 13 bandes de forma gratuïta.

  El Teatre Principal acull aquest cap de setmana les finals del 19è Concurs de Música de Badalona. Durant la nit de divendres podrem gaudir de les propostes de les bandes locals Kubiak, Joshu & Dj Keal, Kril, Indestructible, Last Tree Standing, Viaje Astral i Mantheum, que intentaran aconseguir el títol de Millor Banda de Badalona i poder així formar part del cartell de les Festes de Maig de Badalona del 2018.

   

  Durant aquesta nit també es coneixerà el vot del públic per saber quina és la banda mereixedora d'un premi de mil euros en metàl·lic. La cloenda d'aquesta primera sessió la posarà el reggae dels Universal Rockers, que faran un concert de comiat dels escenaris.

   

  Dissabte 18 serà el torn de les bandes de fora de Badalona. Joker's, Mabel Flores Project, Saltymbankia, La Flor del Otro i The Grassland Sinners oferiran el millor espectacle possible per tal d'endur-se el trofeu com a millor banda del 2017. Al final de la nit també se sabrà el nom de la millor banda en llengua catalana. Els Big Rock, una de les millors bandes de versions de clàssics del rock, tancaran el dissabte nit.

   

  Com a novetat, enguany es vol fomentar el suport a uns dels projectes de l'Associació la Rotllana, l'entitat organitzadora. Els assistents que ho desitgin podran posar el seu granet de sorra a la construcció d'una escola al Senegal, un projecte en el qual l'associació porta treballant dos anys.
   

  Tant divendres com dissabte, el Principal obrirà portes a partir de les 20:00.