Doble victòria a Copa Catalunya

0
    81
    L'Ademar guanya a l'Argontona

Cap de setmana de doble victòria badalonina a Copa Catalunya, categoria a la qual volen arribar equips com Badalonés o Llefià. Aquests últims van veure com una cistella de Mario López, jugador de Minguella B, els deixava sense victòria en un gran derbi badaloní, que catapulta als de Quim Solà al capdavant de la classificació, empatats amb Santa Coloma B i a l’espera que els Dimonis recuperin un partit pendent. La Penya B femenina ja és tercera a Primera Catalana

Clara derrota del Circol

El Coto no va tenir cap opció en la seva visita a Sabadell (80-57). Al descans, el CN Sabadell ja guanyava de 27 punts, (44-17). Marc Jerez va ser l’únic jugador que va intentar contrarestar el domini local, amb 12 punts

Doble victòria a Copa

Maristes Ademar guanyava a la Plana contra el CB Argentona, segon classificat (76-64), en una gran segona part dels maristes liderats per Quim Franch (13p, 3/3 triples), Marc Canillas (14p), i l’aparició en el darrer quart de Carles Buj. Els badalonins es van quedar a les portes d’aixecar l’average de -16. La Minguella guanyava a Girona (72-81), en un partit dominat des de l’inici, malgrat que no va disposar de grans diferències en el marcador. Sergi Rourera, amb l’ajuda de Marc Hueso i Joan Balada, van ser els homes més destacats

Minguella B guanya el derbi

Minguella B guanya a Llefià
    Roger Marcos, l’MVP del partit

Diumenge al migdia, el Poliesportiu de Llefià vivia un gran derbi entre dos equips que lluiten pel Campionat, amb les possibilitats d’ascens dels locals. Després d’un inici amb domini per als de Casagemes, a partir del segon quart el partit es va igualar fins al final. Una cistella de Mario López en el darrer atac li va donar la victòria al sénior B de la Minguella, (70-71). Aleix Rubio (22p) pels locals Adrià Carracedo (19p) pels visitants, van ser els més destacats. Badalonés va haver de patir per derrotar al Matadepera, equip de la zona baixa. Roger Marcos (18p), i un triple de Carles Sanabria en el darrer minut de partit, van ser fonamentals per al triomf dels dimonis, (70-67). El Circol B va guanyar a la pròrroga a la pista del Castellet (72-73). Els Badalonins perdien de tres a menys d’un minut del final. Les cistelles de Singh i Joan Ruiz, portaven la victòria cap a Badalona. Victòria important del Sant Josep contra el CEB Sant Jordi de Rubí (74-66). Els 24 punts de David Imañas i els 19 de Roger Gil van ser la clau fonamental. Sant Andreu Natzaret perdia en la seva visita a Manresa contra La Salle (74-65). El SAN marxava al descans onze amunt, però finalment, els 23 punts de Kevin Aguilera no van ser suficients

Minguella també guanya el derbi femení

Minguella i Llefià també es veien les cares a la Primera Catalana femenina, en aquest cas a l’Albert Esteve. Les de Jessi Garcia feien el mateix que els nois, guanyant el derbi (67-61). Les de Sergio Arias dominaven el primer quart, (8-16). Un parcial de 16 a 5 donava avantatge a les locals, la qual ja no van perdre durant la resta de partit. Mariona Sánchez (16p) per les locals, i Irene López (10p) per les visitants, van ser les millors jugadores. La Penya B aconseguia la victòria a Fontajau (64-67). Les verd-i-negres van ser les dominadores del matx, però van veure com les gironines capgiraven el resultat en el darrer quart. L’aparició d’Emma Leon, finalitzant amb 17 punts, va fer que la victòria viatgés cap a la nostra ciutat. Amb aquest triomf, les de Pol Amigó es situen terceres.

A la Segona Catalana masculina, l’ABB guanyava el derbi a Països Catalans contra Badalonés B (64-73). Els de Bufalà van dominar de cap a peus, malgrat que els locals ho van intentar fins al final. Ademar perdia a casa contra el Tordera (59-61).