La Generalitat pagarà més de la meitat de les inspeccions dels blocs de Canigó

  0
  65

  La Generalitat i l’Ajuntament de Badalona han anunciat que signaran un conveni per inspeccionar tots els blocs la mateixa promoció que l’esfondrat al carrer Canigó. La consellera de Territori de la Generalitat, Esther Capella, ha explicat que s’accelerarà les solucions, les quals seran individualitzades, per a les famílies afectades.

  L’objectiu final serà redactar un informe amb la participació dels col·legis professionals, que repartirà els costos de les inspeccions i la Generalitat en pagarà més de la meitat. Albiol ha assegurat que l’Ajuntament de Badalona ha assumit ja 100.000 euros en despeses.

   

  Els bombers comencen les feines per apuntalar el número 11 del carrer Canigó

  L’edifici 11 del carrer Canigó, al barri del Raval, s’haurà d’apuntalar. Fins que no es faci efectiu aquest apuntalament els veïns no podran entrar-hi a buscar les seves pertinences. A partir d’aquest dilluns, els bombers han començat les feines per apuntalar-lo. Quatre dotacions treballen en l’apuntalament d’entre sis i vuit habitatges.

  L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha explicat que, en paral·lel a la concreció d’aquest conveni i a la realització de l’estudi, l’empresa contractada per l’Ajuntament continuarà les inspeccions que porta ja fent gairebé una setmana fins a revisar els 440 habitatges de tota la promoció afectada.

  L’empresa ha continuat treballant durant el cap de setmana i, fins al moment, ha inspeccionat les tres finques evacuades més altres quatre finques en les quals al llarg dels darrers dies hi havia hagut alguna alarma, però en les quals no s’ha hagut d’actuar.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí