Dolors Sabater fa de diablessa al Correfoc de Llefià hores després de ser investida

  0
  DSCF1782.JPG

  15/06/2015 – La nova alcaldessa va visitar diferents places i barris la mateixa tarda de la seva investidura; va acabar la jornada a les Festes de Llefià.

  Dolors Sabater no va esperar per deixar-se veure als carrers després de ser investida el passat dissabte a migdia. La nova alcaldessa, acompanyada de regidors de Guanyem Badalona, ERC i ICV-EUiA, va visitar tres simbòliques places de la ciutat: la de l’Alcalde Xifré, a Coll i Pujol; la dels treballadors de la Haissa, a la Morera, i la de Camarón de la Isla, a Sant Roc, per retre diferents homenatges i recordar algunes efemèrides, com ara el centenari de l’IES La Pineda, el 25è aniversari de la mort de Maria Aurèlia Capmany, els 25 i 40 de Camarón i Jaume Passarell i la dècada sense Josep Gual.

   

  Abans, la batllessa va dinar a les festes populars de Sant Antoni de Llefià, on va iniciar la tarda, i també on va acabar la jornada. I és que Dolors Sabater va ser una des les protagonistes d’una de les activitats culturals més emblemàtiques del barri i la ciutat. Juntament amb la regidora Fàtima Taleb, van participar en l’encesa d’honor d’inici del Correfoc de Llefià, que enguany complia el seu 30è aniversari, engalanades de diablesses.