La Colla Micaco s’entrebanca a Esplugues de Llobregat

  0
  15
  castellers can vidalet.jpg

  16/06/2015 – La sort no ha acompanyat els badalonins aquest diumenge a Can Vidalet, on l'estructura de segona ronda va cedir i es va haver de renunciar a la tercera ronda pels cops rebuts per alguns castellers.

  Aquest diumenge, els Castellers de Badalona han actuat a la ciutat d'Esplugues de Llobregat, deu anys després de la seva darrera visita a la localitat, per compartir plaça amb la colla local i els Castellers d'Esparreguera, en el marc de les festes del barri de Can Vidalet. Sense la possibilitat de poder portar el gran número de camises que normalment acompanyen la colla, els micacos han previst una actuació d’un nivell més que assequible, aprofitant per fer rotacions i estrenar nous poms que els han de permetre fer un salt cap a construccions més importants.

   

  Després del tradicional Pilar de 4 d'entrada, els de la camisa micaco han iniciat les seves rondes d'actuació amb el 4de6 amb agulla, que no ha presentat cap mena de complicació i que ha mostrat un molt lleuger pilar de 4. En segona ronda, els micacos han optat pel 4de7, una construcció bàsica dins la gama de set pisos que els badalonins ja han descarregat un bon grapat de vegades aquest any. El castell, però ha pujat amb algun problema. Tot i les tasques per defensar-ho, just després de fer l’aleta, la construcció ha començat a patir en excés, cedint i quedant en carregat. Davant la marxa de la diada i amb la perspectiva d’introduir més canvis als castells per tal de reservar alguns membres que havien rebut algun cop durant la caiguda, els Castellers de Badalona han preferit fer ús de la prudència i renunciar a portar cap construcció en tercera ronda.