Dolors Sabater impulsa un Guanyem Catalunya per presentar-se a les eleccions al Parlament

  0
  49

  La CUP negocia amb diverses candidatures municipalistes per tal de conformar un nou front polític per afrontar les eleccions del pròxim 14 de febrer. Concretament, la formació de l’esquerra independentista amb Guanyem, formació liderada per Dolors Sabater, Comunistes de Catalunya i els Anticapitalistes, per tal de crear una candidatura àmplia, d’esquerres i sobiranista.

  L’objectiu de les negociacions seria crear una candidatura semblant a Guanyem Badalona en Comú, que va ser capaç d’aglutinar des de la CUP als sectors més sobiranistes dels comuns, de fet segons el mateix diari, el nom de la coalició seria Guanyem Catalunya i ja s’haurien engegat els tràmits per tal de registrar la marca.

  D’altra banda, fonts de l’espai assenyalen que Dolors Sabater no liderarà ni s’incorporarà en una llista que no aglutini una «pluralitat i transversalitat» com la que fins ara ha representat ‘Guanyem Badalona’.

  Un front en què no s’inclou ERC, que en els últims comicis va formar part de Guanyem Badalona, tot i que després se’n va desvincular, ni els comuns o Podem

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí