El 17è Mercat Solidari de la Fundació Sique se celebrarà de forma virtual amb venda online

  0
  38

  Donada l’excepcionalitat del moment, el Patronat i la direcció de la Fundació han decidit obrir un Mercat Solidari Virtual mitjançant la web
  www.fundaciosique.org. El mercat seguirà oferint uns preus molt avantatjosos a totes aquelles persones que necessitin productes per la llar, vins i caves, cosmètica, joguines o material esportiu, entre d’altres.

  El Mercat Solidari Virtual obrirà portes el dia 9 de desembre i romandrà obert les 24 hores fins les dotze de la nit del dia 4 de gener.

  Per facilitar la tasca als compradors, el productes estan agrupats per seccions, como qualsevol supermercat, i en alguns cassos s’han creat “packs”. La comanda es reserva via web i l’import s’abona durant la recollida al local que té la Fundació al carrer Sant Isidre, 75 de Badalona, molt a prop de l’estació de la Renfe. Horari de dilluns a divendres de 09h a 14h i de 16h a 18h, i dissabtes de 10h a 13h.

  Gràcies a la col·laboració desinteressada d’empreses i establiments, l’oferta de productes és molt gran i variada, tot i que no val a dormir-se,
  doncs alguns productes tenen poques unitats.

  L’objectiu del Mercat Solidari és obtenir els recursos econòmics necessaris per seguir endavant amb els projectes i serveis que la Fundació Sique te en marxa, especialment en aquest any tant complicat per la Covid.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí