“Donarem servei a una zona d’influència de 25.000 clients a Badalona”

  0
  55

  Entrevista a Jordi Filiberto, responsable d’expansió d’ALDI

  ALDI veu Badalona com un municipi on obrir més superfícies?

  Estem molt contents d’haver obert la nostra primera botiga a Badalona i el nostre objectiu és seguir invertint i treballant en el nostre pla d’expansió i ampliar la nostra xarxa de supermercats a tot el territori. Seguirem creixent a Catalunya en el futur, ja que és una zona estratègica per a nosaltres. De fet, és una de les zones on més establiments hem obert aquest 2021, amb 8 obertures, només per darrere d’Andalusia i al mateix nivell que la Comunitat de Madrid. Amb aquest nou establiment a Badalona, hem superat les 50 botigues a la província de Barcelona i ja en sumem un total de 79 a Catalunya.

  Quina capacitat de clients pot abarcar l’ALDI que s’ha obert al carrer Francesc Macià?

  Amb aquesta botiga volem donar servei a una zona d’influència d’entre 20.000 i 25.000 clients potencials, ja que es tracta d’una botiga urbana de proximitat. Creiem que amb la nostra estratègia de negoci basada en el descompte podrem arribar cada vegada a més famílies.

  S’ha procurat contractar plantilla que sigui de Badalona?

  El nou supermercat dóna feina a una plantilla de 20 col·laboradors i col·laboradores, la meitat dels quals són de Badalona i la resta de localitats del voltant.

  Què pot esperar el client badaloní que vingui a comprar?

  Els veïns i veïnes de Badalona que vinguin a la nostra nova botiga trobaran un espai de 1.000 m2 de superfície comercial, amb un aparcament de més de 40 places. Pel que fa a l’assortiment, podran trobar una acurada selecció de prop de 2.000 productes de totes les categories, el 86% d’ells de marca pròpia, amb tot el necessari per realitzar una compra completa, senzilla i de qualitat al millor preu possible. Vull destacar algunes de les nostres marques pròpies i categories que més èxit tenen entre els nostres clients. Alguns exemples són El Mercado, de productes frescos; El Horno, de pa i brioixeria; les nostres marques de cosmètica Mildeen i BIOCURA Cosmètica Natural; els nostres productes ecològics, sota la nostra marca pròpia GutBio o, a propòsit d’aquestes dates de celebracions nadalenques, la nostra gamma gourmet Special. El client també veurà que comptem amb un basar amb articles des de tèxtil, joguines, electrodomèstics o productes per a la llar, entre d’altres. D’aquesta manera, garantim que els nostres clients puguin trobar tot el que busquen en els nostres supermercats amb una oferta que s’adapta a les novetats de cada moment.

  Quina és la política d’ALDI pel que fa qualitat i a preu del producte?

  A ALDI tenim un fort compromís amb la qualitat i per aquest motiu realitzem prop de 30.000 tast de productes a l’any per a assegurar-nos que complim amb els més alts estàndards exigits. Això suposa una mitjana de 100 tastos al dia, on valorem aspectes com l’olor, el sabor, l’aparença i la textura, entre altres. Tot i això, no ens conformem solament amb comprovar constantment que els nostres productes estan dins dels estàndards de qualitat que exigim, sinó que també assegurem que el client se’ls pugui endur a casa al preu més baix possible. En aquest sentit, si podem garantir l’oferta de productes de la màxima qualitat al preu més baix possible és gràcies a la nostra estratègia basada en el descompte, a la nostra forta aposta per la marca pròpia, i a les relacions de confiança i de llarg termini que mantenim amb els nostres proveïdors.

  S’aposta pel producte de proximitat?

  A ALDI apostem per proveïdors de proximitat per proveir les nostres botigues, i amb ells establim relacions de confiança i de llarg termini en benefici de la cadena de valor. El resultat d’aquest compromís és que el 80% del nostre assortiment està format per productes elaborats i cultivats en territori nacional, que provenen de més de 400 proveïdors, un 26% d’ells de Catalunya. Per exemple, comptem amb proveïdors catalans per a les fruites i verdures, la carn fresca i embotits, làctics, ous, arròs i cereals i vins.

  Quines són les claus del creixement exponencial d’ALDI en els últims anys?

  El nostre tret diferencial, i també el nostre avantatge, és que basem la nostra estratègia en el descompte i en desenvolupar la nostra marca pròpia, que representa el 86% del nostre assortiment i que, de fet, suposa el 89% del total de vendes d’ALDI a Espanya. Aquest model de negoci, juntament amb un fort pla d’expansió, és el que ens ha permès assolir a Espanya les més de 350 botigues i una plantilla de prop de 6.000 col·laboradores i col·laboradores.

  L’establiment compta amb punts de càrrega de vehicles elèctrics. Per què s’ha apostat per això?

  Des d’ALDI mantenim un fort compromís per l’eficiència energètica i el respecte pel medi ambient i treballem contínuament per fer més sostenibles les nostres botigues. Amb els punts de recàrrega també donem resposta i oferim comoditat a aquells clients que compten amb vehicles elèctrics. Pel que fa a altres mesures d’eficiència, aquest nou supermercat també compta amb il·luminació LED, domòtica i aposta pel CO2 com a refrigerant, una alternativa més sostenible i eficient que altres opcions del mercat.

  Com a marca, quin és l’objectiu d’ALDI a Badalona?

  Estem molt contents per l’acollida que estem tenint pels veïns i veïnes de Badalona amb aquesta nova botiga a la zona del Progrés. El nostre compromís és donar el millor servei possible als badalonins i badalonines, seguir treballant per oferir-los una nova opció de compra completa, senzilla i còmoda, on puguin trobar productes de qualitat, al millor preu possible.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí