Dos detinguts per amenaçar venedors de cotxes de segona mà a l’hora de la compra

  0
  coches.jpg

  29/03/2014 – Els individus, de 23 i 27 anys d’edat, són veïns de Barcelona i Badalona respectivament i cap dels dos tenia antecedents policials.

  Els Mossos d’Esquadra van detenir  el passat 12 de març dos homes com a presumptes autors dels delictes de coaccions, amenaces, danys i obstrucció a la justícia.

   

  Els individus, de 23 i 27 anys d’edat, són veïns de Barcelona i Badalona respectivament i cap dels dos tenia antecedents policials.

   

  Un home va denunciar que dos homes havien contactat amb ell per tal de comprar-li una furgoneta que tenia a la venda, però que li oferien 800 euros menys del preu que sol·licitava i l’amenaçaven amb cremar-li si no s’avenia a les condicions. La víctima no hauria acceptat el tracte i els dos detinguts van cremar-li el vehicle, estacionat al carrer.

   

  Paral·lelament, un altre víctima va denunciar un cas molt similar. En aquesta ocasió, els dos detinguts, via telefònica, havien amenaçat amb cremar-li el vehicle que tenia a la venda si no li venien per un preu 6.500 euros inferior.

   

  Les gestions d’investigació van permetre detenir els autors abans que duguessin a terme les seves amenaces. Malgrat això, els Mossos d’Esquadra no descarten que hi puguin haver més víctimes.

   

  Els detinguts van passar a disposició judicial davant el Jutjat d’Instrucció Núm.5 de Badalona, que va decretar llibertat amb càrrecs.