Dos joves badalonins superen l’Examen de Competició de Judo

  0
  12
  ASJUBA.jpg

  17/11/2014 – Adrià Matamala i Manel Conteras, dos judoques de l'ASJUBA, van assolir els punts necessaris per aconseguir el cinturó negre 2n i 1r DAN respectivament.

  El passat dissabte, 15 de novembre, va tenir lloc a les instal·lacions de la Llars de Mundet de Barcelona, l’Examen de Competició organitzat per la Federació Catalana de Judo per obtenir els corresponents graus de cinturó negre, reconeguts pel Comitè Olímpic Espanyol.

   

  Els judoques badalonins de l’Associació Juado Baetulo, Adrià Matamala i Manel Contreras, van aconseguir les seves fites esportives dirigits pel professor amb cinturó negre 7è DAN i president d’ASJUBA, Jordi García.

   

  Matamala, un jove de 20 anys, va aconseguir els cinc Ippons de tots els combats en què va projectar totalment d’esquenes als seus rivals amb les diferents claus demostrant el seu ampli repertori com judoca i, d’aquesta manera, assolint els punts necessaris pel cinturó negre 2n DAN.

   

  Pel que fa Contreras, un jove de 16 anys, va aconseguir tres Ippons dels quatre combats, guanyant a rivals d’edat més avançada, fent valer les seves habilitats tècniques i assolint la puntuació requerida pel cinturó negre 1r DAN.

   

  Desprès d’aquesta prova, els dos judoques d’ASJUBA hauran de completar de cara al mes de juny de 2015 l’examen tècnic on es demanaran coneixements de molt tipus i l’execució del Nage No Kata, un ritual tècnic de demostració de judo de gran complexitat i coordinació.

   

  Per altra banda al mateix temps i lloc, es va celebrar la Copa Catalunya de Veteran destacant el paper de Jose Manuel García, que no competia des de fa més de 20 anys, i on va retrobar velles sensacions competitives i l’alegria de tornar a provar-se com esportista, després d’una gran preparació física per donar la categoria de menys de 60Kg, tot iniciant un camí cap el Campionat d’Espanya al març de 2015.