Dos ors i dos bronzes per a l’ASJUBA al Campionat de Catalunya de Veterans

  0
  ASJUBA.jpg

  Mikel González i Jose Manuel García van assolir les medalles d'or, mentre que Jordi Rubí i Victor Manuel Sanchez, les de bronze.

  El passat dissabte, 13 de juny, va tenir lloc el Campionat de Catalunya de Veterans per a judoques a partir dels 30 anys, organitzat per la Federació Catalunya de Judo i que va aplegar més de 120 participants de totes les edats i de diverses categories.

   

  El club badaloní, l'Associació Judo Baetulo, va participar amb al seva secció de veterans i va assolir grans resultats per parts dels seus alumnes competidors. Després de setmanes de preparació, van guanyar dues medalles d'or per part de Mikel González i Jose Manuel García, que van guanyar tots els combats. En el cas de González va ser per ippon, la màxima puntuació que es pot obtenir llençant el rival d'esquenes al terra, o per control d'immobilització i escanyament en el cas de García.

   

  Però també es van recollir medalles de bronze, que van venir de la part de Jordi Rubí, que no va poder aconseguir accedir a la final per lesió al canell, però tot i així va mostrar el seu caràcter guanyador i no va cedir fàcilment enfront els seus rivals; i també per part de Victor Manuel Sanchez, que va demostrar la seva vàlua després de portar deu anys sense competir i aconseguint un gran ippon de Seoi Nage.

   

  D'altra banda, el competidor Andreu Serrano va competir per obtenir la puntuació per fer l'examen de segon DAN, aconseguint dues victòries per ippon, que l'apropen cada vegada més al seu objectiu.

   

  L'entrenador de l'ASJUBA, Jordi García, destaca que s'està creant un gran grup de competidors veterans que ara faran un petit descans de recuperació per preparar els nous objectius per a la propera temporada.