Quim Magán i Eva Mesado, campions de L’Endimoniada 2015

0
    37

16/06/2015 – Quim Magán va assolir el rècord de la prova amb una marca d'1 hora i 12 minuts, mentre que Eva Mesado va millorar el seu últim registre amb 1 hora i 30 minuts.

El passat dissabte, 13 de juny, Badalona va viure una cursa trepidant, on Quim Magán i Eva Mesado es van imposar com a campions absoluts de L'Endimoniada, la cursa nocturna i de muntanya organitzada pel Centre Excursionista de Badalona.

Quim Magán va guanyar la cinquena edició amb un temps d'1 hora, 12 minuts i 37 segons, assolint també el rècord de la prova, rebaixant en gairebé dos minuts l'últim registre que l'any 2013 va aconseguir Javi Delgado. Per la seva part, Eva Mesado, que es converteix campiona per segon any consecutiu, arribant a la meta després d'1:30.26, millorant també la seva marca, ja que el 2013 va assolir el títol en 1 hora i 32 minuts.

D'altra banda, els guanyadors del Premi Especial La Sargantana, atorgat als primers corredors que van passar pel control del cim de la Coscollada (a 465 metres d'alçada, punt més alt del recorregut), han estat Roman Kessler amb un temps de 36 minuts i 49 segons, sent així també el rècord de la prova i, la indiscutble Eva Masado amb un marca de 46:11.

La prova, que va comptar amb més de 500 corredors, va tenir sortida i arribada i un itinerari de 18 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 570 metres positius amb una superfície que va ser repartida en un 85% en terra i el restant en asfalt. L'objectiu de L'Endimoniada és difondre la pràctica esportiva de muntanya i fer-ne una activitat responsable amb el medi natural.