Dos ors i una plata als Màsters de Catalunya per al CTT Badalona

0
    38
    CTT Badalona

El Club Tennis Taula Badalona va finalitzar la seva participació als Campionats de Catalunya Màsters amb dos d’or i una medalla de plata.

David Gonzàlez va realitzar un torneig gairebé impecable, cedint un únic joc en semifinals davant d’Ignasi Martínez del Terrassa i superant en la final Jaume Querol del Tortosa en la seva primera temporada com a veterà. Gonzàlez partia com un dels favorits i s’havia coronat al Zonal. Amb aquest triomf, succeeix al també badaloní Pau Nolis que es va endur el títol de la mateixa categoria la temporada passada.

Nolis per la seva banda va caure a quarts de final davant Querol, mentre que Hurtado i Formentí no van poder superar la fase de grups.

En dobles, les dues parelles badalonines van tenir a tocar la medalla, però tant Nolis/Hurtado com Gonzàlez/Formentí van cedir els quarts en el cinquè joc.

Plata en la categoria +40

Segona final consecutiva per al Titus de Badalona en categoria de més de 40 anys, aquesta vegada amb Gonzàlez, Nolis, Hurtado i Formentí, que no varen poder superar als favorits dels Amics de Terrassa.

Els dos equips es van haver d’enfrontar a la fase de grups, amb victòria sense pal·liatius dels egarencs i també a la final, en què els badalonins van tenir més opcions i el partit, amb tots els punts molt disputats, es va escapar per 1 a 3.

Or al +70 per a Nolis i Farrés

La gran sorpresa del campionat la va donar l’equip format per Josep Maria Nolis i Lluís Farrés que estrenaven categoria de més de 70 anys. Nolis va sumar tots els punts individuals i Farrés va contribuir en tots els dobles, aconseguint així proclamar-se Campions de Catalunya per primera vegada.

En individuals, Nolis va caure a vuitens de final, mentre que Farrés no hi va participar i Rull no va superar la fase de grups. Figueras i Ratera van participar al +65 i va aconseguir una meritòria 8a posició.

XXII Torneig Facundo Lagunas

Finalment, aquest divendres 27 de maig el CTT Badalona organitza el XXIIè Torneig Facundo Lagunas, el Torneig Social del Club Tennis Taula Badalona, en honor a qui va ser mestre de moltes generacions de jugadors badalonins.

El Senyor Facundo va ser durant dues dècades l’ànima de l’escola del CTT Badalona, pujant la canalla altruistament, des dels anys 1980 fins el 2006.

Facundo també tenia l’honor de tenir el número 1 de soci del CTT Badalona, la llicència número 1 de la Federació Catalana i també la número 1 de la Federació Espanyola. Sense ell, tot el que hi ha avui no hi seria.