Els jugadors denuncien impagaments i el Badalona respon

  0

  La temporada esportiva al CF Badalona ha finalitzat amb un descens a Tercera RFEF. Una crisi molt greu que ha començat a tenir les seves conseqüències als despatxos.

  Els jugadors escapulats han denunciat a l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) els impagaments dels mesos d’abril i de maig. Sí, també han denunciat el mes de maig, segons ha avançat el periodista de Ràdio Marca Rafa Mainez.

  Segons avança Mainez, 13 jugadors han denunciat el club davant el sindicat i també que s’estan exercitant amb un únic component del cos tècnic.

  Arran d’aquesta situació i l’acció de part dels jugadors de la primera plantilla, el Badalona ha reaccionat i ha respós l’actitud dels seus jugadors amb un tuit contundent: “El CF Badalona ha ofert 22 pagarés garantits per Caixabank i només 8 jugadors han recollit el seu pagaré, la resta espera resolucions Afe, maig encara no ha finalitzat , brutal després de baixar“.

  El Badalona ha quedat sorprés amb aquesta denúncia per part dels jugadors i el Club els hi ha recordt el descens a Tercera RFEF.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí