Dos persones detingudes per vendre mòbils robats a Badalona i Sant Adrià

  0
  REGISTRES TELEFONIA BADALONA03.jpg

  28/03/2013 – Els detinguts són dos homes de 23 i 26 anys, veïns de Barcelona i Badalona.

  Els Mossos d’Esquadra de Badalona han detingut dos persones, de 23 i 26 anys i veïns de Barcelona i de Badalona, com a presumptes autors d’un delicte de receptació.

   

  Es va tenir coneixement que en establiments de telefonia mòbil de Badalona i Sant Adrià del Besòs es podria estar efectuant una activitat comercial sense els corresponents permisos administratius i amb incompliment de la normativa referida als locals dedicats a la compravenda d’objectes, així com la possibilitat que s’hi estiguessin venent de manera habitual telèfons sostrets.

   

  Un operatiu d’inspecció a sis establiments de compravenda de telefonia mòbil, en el qual van intervenir Mossos, Guàrdia Urbana badalonina i policia local adrianenca, va detectar deficiències administratives, manca de llibre de registre de les transaccions de productes de segona mà, així com algun producte robat.

   

  Arran d’alguns mòbils robats es va poder detenir el lladre, així com el venedor de la botiga. Es dóna la circumstància, a més, que el propietari de l’establiment, que no es trobava present en el moment de la inspecció, compta amb antecedents policials previs pels mateixos fets (venda de telèfons que constaven sostrets en els diversos establiments de compravenda de telèfons que té en diferents localitats). Actualment s' estan fent gestions per intentar localitzar a aquesta persona per tal de procedir a la seva imputació per aquests fets.

   

  Els detinguts van passar a disposició judicial davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de Guàrdia, que en va decretar llibertat amb càrrecs.

    

  Els agents continuen investigant sobre la possible procedència il·lícita d’altres objectes i no descarten noves detencions.