La Minguella es desinfla a la 2a meitat (66 a 60)

0
    28
    16.JPG

29/04/2014
    Els de Pere Garcia van arribar a dominar el marcador de 10 (16 a 26), pe`ro el Salt va controlar el rebot, va dur el joc al seu terreny i el va sentenciar amb un 10 a 0 a l'últim quart

La Minguella va acabar cedint a la difícil pista del Salt i té força coll amunt salvar-se matemàticament sense haver de promocionar.

Els de Pere Garcia van dominar la 1a meitat fent el joc que més els agrada, però a la 2a van veure com el Salt capgirava les coses i guanyava amb relativa comoditat.
    La bona sortida dels blaus, amb jugades ràpides, desbordava la defensa gironina. Així, els badalonins van arribar a gaudir d'una renda de 10 punts al 2n quart (16 a 26).

Mica a mica però el Salt va anar controlant el rebot i es va anar apropiant del partit. A la mitja part només perdia de 5 (29 a 34) i a la represa, tot i que el marcador va estar ajustat durant molts minuts, la dinàmica del partit afavoria als locals.

Així, a falta de 5 minuts (53 a 50) el Salt va etzibar un 10 a 0 de la mà d'un inspirat Torrent, que tornava a les pistes, i va deixar el matx vist per sentencia.

El proper partit dels de Casagemas serà el diumenge, a les 19:30 a casa contra l'Artés, al que li hauria de remuntar 22 punts.