Dosi de realitat contra l’Arenys de Mar (3-0)

0
    22

24/11/2014 – L’Iris Sol Casagemes topa amb els maresmencs en el partit corresponent a la jornada 6 del campionat, ajornat en el seu moment.

Els badalonins es van presentar a Arenys de Mar amb la baixa d’última hora del capità Ricard Fontrodona, per un problema als isquis, i amb la presència en la convocatòria de Marcel.

Els de Casagemes van plantejar una defensa de pressió a tres quarts de camp. Durant els primers minuts el domini era dels verds, però els locals van saber fer-se amb el control de pilota i van començar a amenaçar la porteria d’Alexis.

Durant bona part del primer temps, ni l’Arenys ni l’Iris eren capaços de finalitzar les jugades d’atac i, malauradament, els àrbitres van ser protagonistes negatius pels badalonins, no xiulant unes mans dins de l’àrea local que haurien suposat un penal a favor dels de Carles Ventura.

Al minut 17, els mariners s’avançarien en el marcador amb una bona jugada col·lectiva finalitzada per Josep Torrent (17’). Carles Ventura, entrenador de l’Iris, va decidir sortir amb el porter jugador per tal de trencar la dinàmica de duel.

L’equip badaloní va gaudir de diverses ocasions clares de gol, però serien els locals qui tornarien a marcar, aprofitant una pèrdua i anotant el 0 a 2 sense oposició i a porteria buida. Torrent repetia com a golejador de l’Arenys (19’).

Tot seguit, a falta de només quatre segons pel descans, Eric Moratalla tindria una enganxada amb un jugador rival i, fruit de la discussió, l’àrbitre decidiria mostrar la targeta groga al contrari i inexplicablement li ensenyava la vermella directa al jugador de l’Iris.

L’expulsió repercutiria en els verds durant el segon temps, ja que haurien de jugar els primers 1:57 minuts amb un jugador menys. El joc de la segona part va ser més físic i menys tàctic. L’Arenys va tenir ocasions per ampliar la seva renda, mentre que els badalonins veien com els seus intents tenien poc encert.

A quatre minuts per la conclusió, Joe Dibben, el porter anglès del Futsal Iris, seria superat amb el definitiu 3 a 0, també marcat per Torrent (36’). L’intent de remuntar amb el joc de 5 no va reeixir i va portar cap a l’expulsió de Jordio, el qual aturar amb la mà fora de l’àrea una pilota perduda. Al ser una ocasió clara de gol, el jugador badaloní veuria la targeta vermella directa.

Aquesta derrota frustra la ratxa guanyadora del Futsal Iris Badalona i manté als verds en una posició perillosa a la classificació. El següent partit el diumenge 30 de novembre a les 17h en el pavelló poliesportiu La Bastida contra la Penya Barcelonista Johan, actual líder de la lliga. L’Iris, dotzè amb 10 punts, encara té un partit menys que la majoria dels seus rivals.