X Guanyar Badalona buscarà la confluència amb altres projectes polítics

  0
  55
  IMG-20141124-WA0004.jpg

  25/11/2014 – La plataforma político-social va celebrar diumenge la seva segona assemblea a l'escola Josep Carner de La Salut amb prop de 200 assistents.

  La plataforma político-social Per Guanyar Badalona ha entrat en converses amb altres propostes polítiques de la ciutat per intentar confluir en una única candidatura alternativa de cara a les properes eleccions municipals del mes de maig. Els seus representants expliquen que els contactes ja s’han començat a donar i que continuaran per intentar ampliar la idea d’una candidatura unitària.

   

  El moviment tindria diferents fronts oberts i on la confluència es podria arribar a donar per la similitud de formes i continguts. La més propera seria, probablement, l’assemblea de Crida Badalona, impulsada per la CUP i que s’enlairarà aquest dissabte a La Llauna. També s’han de tenir en compte altres opcions com ara el Procés Constituent o el cercle local de Podemos, que durant les properes setmanes posa en marxa el procés per escollir el cap visible de la formació i el seu consell ciutadà.

   

  Segona assemblea amb 200 assistents

   

  La segona assemblea de Per Guanyar Badalona, celebrada aquest diumenge a l’escola Josep Carner, que va reunir gairebé 200 persones, va servir per recollir propostes per construir el futur Codi Ètic que espera aprovar-se el mes de gener en una nova assemblea oberta als badalonins i badalonines. Durant la trobada d’ahir es va comptar amb la presència i la intervenció de Gala Pin, una de les portaveus del grup de coordinació de Guanyem Barcelona, que va explicar la trajectòria del partit liderat per Ada Colau.

   

  Durant les properes setmanes es seguiran recollint propostes en assembles que es celebraran en diversos punts de Badalona i en les comissions sectorials. Totes elles seran recollides en un document que serà la base del debat i la possible aprovació, al gener, del Codi Ètic. Algunes de les propostes que es van recollir ahir diumenge van ser la de limitar els sous dels regidors als 1.800 euros i que els representants municipals puguin estar dos mandats com a màxim; la publicació dels ingressos i despeses del partit i altres mesures de control democràtic, entre altres.