Dracs i Osos lluiten per jugar les semifinals a casa

  0
  badalona dracs.jpg

  22/05/2015 – La Sèrie A baixa el teló de la lliga regular amb una única incògnita per aclarir. El descens i aparellaments de semifinals ja estan decidits i només cal conèixer si aquest últim duel se semifinals es jugarà a Rivas o Badalona.

  La Sèrie A baixa el teló de la lliga regular amb una única incògnita per aclarir. El descens i aparellaments de semifinals ja estan decidits (València Firebats contra Valencia Giants i Osos Rivas contra Badalona Dracs) i només cal conèixer si aquest últim duel se semifinals es jugarà a Rivas o Badalona.

   

  Aquest diumenge, 24 de maig a les 11.30 hores, al Camp del Badalona Sud, tindrà lloc la batalla decisiva per la segona plaça a Badalona, en un duel que es repetirà posteriorment a semifinals. Amb un idèntic balanç (6-3), el guanyador d'aquest partit s'assegurarà disputar les semifinals a casa, el cap de setmana del 6 i 7 de juny.

   

  En el partit de la primera volta la igualtat va ser la tònica dominant, amb victòria final per als madrilenys per un ajustat 17-14. Aquesta victòria contra els Dracs va ser l'inici d'una ratxa positiva per als pupils de Fernando Guijarro, que van encadenar quatre triomfs consecutius. Però, les últimes setmanes han estat complicades per als madrilenys, que han encaixat algunes derrotes contundents, la última a la IFAF Champions League davant els London Blitz (0-55). Especialment dolorosa va ser la patida a València contra Firebats. Un inesperat 76-0 que va suposar un autèntic cop.

   

  Guanyar el diumenge a Badalona i assegurar el factor camp seria una injecció de moral per als Osos, que ha acusat també algunes lesions importants, com la del seu màxim anotador, Álvaro Guitián, que va ser clau en el partit contra els Dracs de la primera volta i que es un dels grans absents d'aquest tram decisiu de la temporada. El quarterback Blair Black (15 passos de touchdown) serà un dels homes a vigilar per la defensa dels Dracs, juntament amb Adrián Ventura, que davant l'absència de Guitián està sent un dels referents en l'atac madrileny.

   

  En el conjunt del Badalona el tècnic Óscar Calatayud recupera a Sergi Gonzalo, baixa en les últimes trobades, tot i que en principi l'italià Carlo Carminati sembla que serà de nou el quarterback titular. El runningback Curtis Cannon, que només va aparèixer en algunes jugades a l'última trobada europea contra Amsterdam Crusaders, ja podrà ajudar més a l'equip després de superar una lesió que arrastrava des de el partit de la EFL a Alemanya davant Allgäu Comets. Els Dracs acumula tres victòries consecutives, contra València Giants, Mallorca Voltors i Amsterdam Crusaders, i intentarà ampliar la seva bona ratxa per tornar a jugar a casa el decisiu partit de semifinals.