Dracs i Pioners inicien la segona volta de la LNFA

  0
  Dracs.jpg

  27/03/2015 – El derbi tindrà cita aquest dissabte, 28 de març a les 17h, al Camp Municipal de Futbol de Badalona Sud, on ambdós inauguraran la 21a edició de la LNFA Sèrie A.

  La trobada entre els dos millors equips catalans del país, servirà per a iniciar una apassionada segona volta, on ambdós equips, juntament als Firebats, Osos i Giants, lluitaran per ser presents a les semifinals de la competició. Volts, equip recent ascendit aquest any i que encara no ha aconseguit cap triomf, no està descartat del tot, tot i que té remotes possibilitats de lluitar pel títol nacional.

   

  Tant els Badalona Dracs com L'Hospitalet Pioners afronten aquest derbi amb l'imperiosa necessitat d'aconseguir el triomf. Els badalonins per a seguit en la lluita pels dos primers llocs al final de la temporada regular, fet que els permetria jugar les semifinals a casa, i els valencians per a poder tenir opcions de ficar-se en elles.

   

  Els Dracs van terminar la primera volta amb un balanç de tres victòries: Pioners, Giants i Voltors, i dues derrotes en els dos desplaçaments realitzats: Firebats i Osos, mantenint una fèrria lluita per la segona posició juntament als Giants i Osos. Els tres equips tenen idèntic nombre de victòries i derrotes i estan a l'estela d'uns imparables Firebats que es mantenen invictes després de la primera volta.

   

  Després de la última derrota del conjunt entrenat per Oscar Calatayud a Rivas, els badalonins no poden permetre la tercera ensopegada consecutiu fora de casa i necessiten aconseguir un primer triomf a domicili que els asseguri pràcticament estar entre els quatre millors equips del país.

   

  Per la seva banda, els Pioners han realitzar una primera volta en la què ha anat de menys a més després d'iniciar la temporada amb moltes novetats i dolents resultats, sembla que poc a poc van trobant el seu joc, posant en dificultats a la última jornada als líders Firebats a València.

   

  La primera volta la van termintar amb un inusual 1-4, perdent totes les seves trobades menys en la seva visita a Palma de Mallorca. De totes maneres, el seu balanç fins la data no és de confiar, ja que en l'equip que dirigeix aquesta temporada Ramon Figueroa, hi ha homes d'enorme qualitat com el quarterback canadenc Brian Chris, el portuguès Joao Fonseca o els nacionals Victor Martín (màxim anotador de l'equip), Dani Belso, Cristian Marín, Noel Ribera, Víctor Vega, Walter Jublawi o David Trías, jugadors que poden sorprendre en qualsevol moment.

   

  Ambdós equips inauguraran la 21a edició de la Lliga Nacional de Futbol Americà Sèrie A a Badalona, en un clar triomf de l'actual campió davant el seu gran rival pel resultat de 54-14. La trobada començarà a les 17 hores d'aquest dissabte, 28 de març, al Camp Municipal de Futbol de Badalona Sud.