Patinadors internacionals arriben a Badalona en benefici de la investigació del càncer infantil

  0
  57
  Lucija Mllinaric.jpg

  27/03/2015 – L'espectacle, que rep el nom de Roller Land Badalona, es realitzarà aquest dissabte, 28 de març a les 18h, al Palau Olímpic de Badalona. I consisteix en recaptar fons per a l'Associació de Familiars i Amics dels Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC).

  El Palau Olímpic de Badalona serà aquest dissabte, 28 de març a partir de les 18 hores, l'escenari d'un dels majors espectacles de patinatge artístic que es pot veure en aquest moment al món. L'espectacle porta el nom de Roller Land Badalona, organitzat per Patinatge Club Palamós i dirigit per l'italià Pierluca Tocco, considerat un dels millors patinadors del panorama actual. La part més important de la recaptació anirà destinada a l'Associació de Familiars i Amics dels Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC), entitat que gestiona La Casa dels Xuklis, un espai d'acolliment per a pares i mares d'infants que es desplacen a Barcelona des d'arreu per rebre tractament mèdic.

   

  L'espectacle comptarà amb la participació de l'italiana Debora Sbei, campiona internacional de patinatge artístic 2014, i de la sots-campiona mundial Andrea Girotto. També hi serà present el barceloní Pere Marsinyach, campió del món de patinatge artístic 2014. L'acompanyaran els nacionals David Mariano (segon d'Eruopa, cinquè del món i campió d'Espanya 2014); Aida Vietes (campiona d'Espanya, segona d'Europa i cinquena del món), i Fernando Casanova (cinquè d'Europa). També hi actuarà la parella formada per Daniel Morandin i Melisa Comin (campions del món el 2013 i 2014) i Andrea Aracu, una de les grans icones del patinatge artístic europeu, que destaca per la seva faceta de showman sobre la pista.

   

  Un grup de patinadors espanyols que ja no competeixen internacionalment però que han estat campions mundials i/o europeus, com Carles Gasset, Oscar Molins, Isabel Repullo, Xavier Orrit i Laura Sánchez, entre altres, també participaran en aquesta trobada. Fins i tot, Patrick Venerucci, considerat el millor patinador de tots els temps en categoria de parelles.

   

  Però, un dels moments més emotius de l'espectacle s'espera que es produeixi quan salti a la pista l'eslovena Lucija Mllinaric, que amb només 26 anys ha superat dos cops un càncer de pit i que amb esforç de superació personal el 2014 va aconseguir quedar tercera del món en categoria femenina.

   

  Show multidisciplinari

  Aquest és el primer cop que es realitza un acte d'aquestes característiques a l'Estat espanyol. A banda dels patinadors, actuarà en directe la cantant Gisela, coneguda pel seu pas en programes de televisió i per cantar en els darrers èxits de les pel·lícules Disney, entre ells la guardonada Frozen.

   

  L'acte comptarà amb la presència dels ballarins Kulbik, guanyadors de la primera edició del programa de televisió Tu si que vales!. A més, hi haurà balls llatins i estàndards amb l'escola de ball Pas Bàsic del Masnou, que oferiran la interpretació d'una nova modalitat de ball que anomenen Jumping.

   

  I finalment els BCN Roller Dance oferiran una exhibició de patinatge urbà amb patinadors italians i holandesos. I a la modalitat de Grups Shows, participaran els patinadors d'Olot (vuit vegades campions del món) i del Masnou (segons del món el 2014) i de Reus (quarts d'Europa el 2013). I el Club Patí Gramenet ho rematarà amb l'espectacle Circu du Soleil.

   

  Entrades

  El preu de les entrades, que es poden adquirir a través de la pàgina atrapalo.com o a la mateixa taquilla del Palau Olímpic de Badalona, és de 15 euros.