Drame: “Ara hem d’apretar les dents per jugar millor”

  0
  41
  1516_CJB-FBC (8).jpg

  16/03/2016 – El pivot del FIATC Joventut espera poder recuperar una versió més positiva del seu joc a la pista del Montakit Fuenlabrada.

   

  En la visita del FC Barcelona Lassa a Badalona (59-85), Ousmane Drame no viuria el seu millor dia en una pista de bàsquet. L’interior de la Penya es mostraria massa erràtic en el tir (1/8), fet que el duria a disputar només deu minuts contra els blaugranes.

   

  “És evident que vam perdre el partit d’una forma molt negativa. Ara tothom està una mica decebut, però continuem sent un bon grup i estem units. Aconseguirem ajuntar totes les peces i tornar a lluitar per guanyar el pròxim compromís”, declarava Drame, ja centrat en completar una bona setmana de preparació pel matx de diumenge a Fuenlabrada (19:30h).

   

  Al pivot se li preguntava si es feia difícil reincorporar-se a les sessions d’entrenament després d’una derrota sense pal·liatius com la soferta en l’últim derbi català.

   

  “No és difícil tornar a entrenar, però és evident que venim d’una derrota dura. No importa que el rival sigui molt poderós, ja que perdre per 26 punts sempre fa mal”, comentava el center en primera instància.

   

  “Ara hem d’apretar les dents per jugar millor contra el pròxim adversari. Veig a l’equip amb confiança, treballant amb duresa i amb ganes d’aconseguir la victòria el pròxim cap de setmana”, afegia tot seguit.

   

  Segons Drame, “les expectatives per Fuenlabrada són molt clares” i només passen “per guanyar”. “Volem jugar dur, lluitar i recuperar la línia de l’inici de la temporada”, assegurava el pivot verd-i-negre.

   

  Amb l’arribada de Milovan Rakovic, la rotació interior del FIATC Joventut s’ha vist ampliada i això ha provocat que el repartiment de minuts entre els homes alts pateixi algunes modificacions.

   

  “Suposa un repte personal, però alhora crec que a l’equip li ha anat bé. Necessitàvem un jugador amb el físic de Rakovic”, comentava Drame sobre aquesta qüestió.

   

  En aquest sentit, el jugador de Conakri destaca com la resta de companys han acceptat de bon grat el nou escenari de la rotació. “És evident que els minuts de Llovet, Suton, Miralles i els meus baixaran una mica, però nosaltres ho hem entès perfectament. Estem més pendents d’aconseguir resultats que de la xifra de minuts que juguem. Mentre guanyem, res importa”, relatava el jugador de la Penya.