Maldonado: “Al Montakit no li importa jugar partits de màxima igualtat”

  0
  maldonado-debemos-ir-a-manresa-preparados-para-sufrir.jpg

  16/03/2016 – El tècnic del FIATC Joventut adverteix de l’eficàcia dels madrilenys a l’hora d’endur-se duels amb finals ajustats.

   

  Amb la voluntat de protagonitzar un canvi de xip clar després de l’última derrota soferta en el derbi (59-85), la Penya busca recuperar al llarg d’aquesta setmana el seu to més positiu. El resultat patit contra el Barça Lassa, però, encara cou a l’Olímpic.

   

  “En un dels millors dies a nivell d’ambient que s’havien viscut aquí en els últims temps, l’equip no va tenir la clarividència suficient per jugar contra un rival com el Barça”, reconeixia Salva Maldonado.

   

  “El nostre desencert ens va anar limitant al llarg del partit i el fet de no comptar amb referents ens va fer caure. Ells no perdonen”, afegia l’entrenador verd-i-negre tot recordant el darrer partit jugat pel seu equip.

   

  La Penya s’ha de centrar ara en la visita al Fernando Martín, un dels feus més ‘calents’ de la Lliga Endesa. El Montakit Fuenlabrada, proper rival del conjunt verd-i-negre, ocupa la sisena plaça de la taula (13/10), i el nivell que està exhibint d’alguna manera recorda el rendiment ofert pel FIATC Joventut la temporada passada.

   

  “Fuenlabrada porta durant pràcticament tota la temporada jugant partits a casa de cara o creu. N’ha guanyat molts. Estar en una dinàmica positiva, no tenir la pressió de la classificació i venir d’un any anterior molt dolent els ha dut a recuperar l’ambient del Fernando Martín i sumar victòries”, advertia Maldonado, parlant del pròxim rival de la Penya.

   

  De fet, igual que els badalonins l’any passat, el Montakit s’ha especialitzat en superar amb èxit finals ajustats, sent capaç de vèncer el Rio Natura (95-100 i 90-85), l’ICL (73-78), el CAI (79-80), el Madrid (91-85), el Bilbao (79-74) i el MoraBanc (78-72) en duels de màxima igualtat.

   

  “Al Fuenlabrada no li importa jugar partits de màxima igualtat, perquè compten amb la confiança dels minuts finals. Sobretot a casa està complint molt bé, ja que es mostren molt estructurats i són agressius”, recalcava Salva Maldonado.

   

  Malgrat els registres acreditats pels madrilenys, el tècnic del FIATC Joventut veu el seu equip capacitat per sumar un bon resultat al Fernando Martín, “tot i que la derrota contra el Barça ens ha deixat dubtes”. “Penso que jugarem millor i que podrem tornar a la línia de competició d’altres jornades”, sentenciava Maldonado per tancar la prèvia.