Drame: “Encara hem d’aprendre coses en cada entrenament”

  0
  47
  1516_CJB-RMB (1).jpg

  23/11/2015 – El pivot guineà acabaria el partit contra el Madrid sense poder retreure res a ningú, ja que tots els companys ho posarien tot sobre el parquet.

   

  Ousmane Drame podria viure a l’Olímpic la seva primera experiència contra un gran de l’Eurolliga, encontre que l’interior verd-i-negre encararia com una oportunitat per aprendre dels millors.

   

  “M’he sentit bé. Òbviament, el Madrid té un gran equip; una plantilla profunda i amb moltes armes. Ha estat positiu poder competir contra ells”, ressaltava Drame un cop certificada la segona derrota de la temporada del FIATC Joventut (69-79).

   

  L’interior, poc encertat en atac (1/6 en tirs), es veuria limitat per la capacitat d’intimidació d’Ayón i Felipe Reyes, situació que el mateix Drame destacaria. “Els seus pivots són forts i grans, tot i que nosaltres també tenim jugadors així. Penso que s’ha pogut veure una bona batalla a la pista”, afirmava el jove interior verd-i-negre.

   

  Just després de caure contra el Real Madrid, Ousmane Drame ja planificava què ha de buscar la Penya per tornar a recuperar el camí de les victòries. “Espero que en el pròxim partit puguem tenir més sort a l’hora d’anotar. El nivell de la segona meitat és el que volem mantenir. Intentarem treballar d’aquesta manera durant la setmana”, apuntava.

   

  Segons el pivot del FIATC Joventut, “el bàsquet té aquestes coses. Guanyes i perds partits, però sempre has d’oferir el millor de tu mateix. Això s’ha complert, així que no hi ha res a dir”.

   

  De cara als pròxims compromisos de Lliga Endesa, la Penya ha de millorar “el tema del rebot i la presa de decisions com a equip”. Per Drame, aquest procés encara s’allargarà en el temps, ja que el FIATC Joventut “té un equip jove que ha d’aprendre coses en cada entrenament”.