Suton: “S’ha d’estar orgullós del grup que tenim”

  0
  50
  1516_CJB-RMB (11).jpg

  23/11/2015 – L’aler pivot voldria felicitar els seus companys per l’esforç realitzat contra un Real Madrid que va saber anul·lar el bàsquet habitual del FIATC Joventut.

   

  Treballador com sempre, Goran Suton no tindria el seu dia més inspirat a nivell ofensiu (3/8) en la visita del Madrid a Badalona. El joc interior blanc s’imposaria clarament als pivots de la Penya, limitant encara més la capacitat ofensiva d’un equip que no trobaria gaires situacions còmodes per tirar de tres.

   

  “L’esport es basa en això, en competir sempre. Aquesta també és una de les naturaleses d’aquest equip. Donar la cara sempre”, valorava Goran Suton després de confirmar-se la desfeta.

   

  El jugador balcànic defensaria l’actitud mostrada pels jugadors verd-i-negres, els quals no es deixarien anar tot i tenir moltes dificultats. “S’ha lluitat fins a l’últim segon, tot i no tenir un bon ritme ofensiu. Hem comès algunes errades que no es poden fer si aspires guanyar el Madrid”, reconeixia el bosnià.

   

  Segons Suton, la defensa badalonina seria “bona”, fet que permetria “guanyar la segona meitat”. “La primera no ha estat gaire positiva, però penso que s’ha d’estar orgullós de l’equip”, ressaltava el jugador del FIATC Joventut.

   

  Des del vestidor de l’Olímpic, l’aler pivot de Sarajevo faria referència als problemes que la Penya havia sofert mirant d’aguantar la constant rotació posada en pràctica per Pablo Laso.

   

  “Quan prepares el partit contra el Madrid ja saps què t’espera. Tenen molts jugadors grans i físics. No paren de fer canvis i costa aguantar el nivell”, sentenciava Suton pensant ja en Santiago.