Dues empreses opten a construir la coberta de l’estadi

    0
    Noticieta.JPG

    20/05/2016 – Aquest dimarts, l'ajuntament va anunciar que les empreses VOPI4, SA i la UTE Ferrovial-Agroman-DECO han presentat les seves propostes tècniques per a la construcció de la marquesina del nou estadi municipal, després que la setmana passada es constituís, a Engestur, la mesa de contractació de la licitació d'aquesta obra. 

    Aquest dimarts, l'ajuntament va anunciar que les empreses VOPI4, SA i la UTE Ferrovial-Agroman-DECO han presentat les seves propostes tècniques per a la construcció de la marquesina del nou estadi municipal, després que la setmana passada es constituís, a Engestur, la mesa de contractació de la licitació d'aquesta obra.

    El preu inicial de la licitació és de 488.528,84 euros, iva inclòs. Les dues propostes han estat analitzades durant aquesta setmana pels serveis tècnics municipals i dilluns vinent, 23 de maig, es coneixeran les ofertes econòmiques presentades. Mentre el CF Badalona es manté a l'espera que la construcció de l'estadi vagi el més ràpid possible, el primer tinent d'alcaldia i regidor de l'àmbit de Badalona Habitable, Oriol Lladó, va assegurar que el govern de la ciutat és molt conscient de la importància que té enllestir l'obra en el seu conjunt al més aviat possible, tal com s'ha acordat. D'altra banda, Lladó va subratllar que "els serveis tècnics municipals i de l'empresa municipal Engestur hi estan plenament compromesos".