El quarterback dels Dracs, Mike Box, es troba de baixa

  0
  52
  Mike Box.jpg

  20/05/2016 – A causa de motius personals, l'americà no tornarà a Badalona per al que queda de temporada per motius personals.

  Mike Box, el quarterback americà que tan bon resultat havia donat als Badalona Dracs durant aquesta temporada i un dels artífexs de la gran ratxa d'imbatibilitat de l'equip d'Oscar Calatayud, causarà la baixa pel que queda de temporada. Amb l'aturada de la lliga del passat mes d'abril, el jugador va viatjar juntament amb Drew Clausen, un altre dels jugadors americans de l'equip, a USA per aprofitar les dues setmanes de vacances que el club els havia concedit, però per motius personals el quarterback no podrà retornar, com així ho ha fet ja el seu company i compatriota Clausen.

   

  Sergi Gonzalo, amb qui els badalonins ja van aconseguir el títol de la LNFA'14, serà ara l'encarregat de dirigir l'atac badaloní en la pròxima trobada davant els Barberà Rookies d'aquest diumenge, 21 de maig, i que serveix per a tancar la temporada regular de la lliga nacional, així com de la trobada davant el Frankfurt Universe de la ELF. La decisiva trobada davant el conjunt alemany, amb un lloc a la final europea en joc i els pròxims playoffs de la LNFA seran una prova de foc per a l'equip badaloní davant aquest imprevist d'última hora.