Dues entitats reben 3.200€ per prevenir el càncer de mama

  0
  56
  cancer de mama.jpg

  15/05/2015 – Provinents dels fons recaptats de la primera Cursa de la Dona.

  Aquest dimarts, 12 de maig, es va realitzar el lliurament dels fons recaptats amb motiu de la celebració de la primera edició de la cursa de la Dona de Badalona, organitzada per Titania Club conjuntament amb BDN Running i amb la col·laboració de l'Ajuntament i la Federació de Dones de Badalona.

   

  Els organitzadors han lliurat a dues entitats que treballen per la divulgació i la prevenció del càncer de mama, un total de 2.500 euros. Les dues entitats de la ciutat beneficiades, cadascuna amb 1.250 euros, són el Grup de Dones Jade (Dones Afectades pel Càncer de Mama) i Picam (Associació, Prevenció i Informació Càncer Molins).

   

  Recordem que la Cursa de la Dona va aconseguir reunir en la seva primera edició, celebrada el 26 d'abril, més de 2.000 corredors i corredores que van recórrer un circuit de cinc quilòmetres amb sortida i arribada al passeig Marítim. En tractar-se d'una cursa solidària a favor de la lluita contra el càncer de mama i de conscienciació sobre la importància de la prevenció d'aquesta malaltia, un euro de cadascuna de les inscripcions s'ha destinat a aquestes entitats que treballen amb pacients amb càncer i familiars.

   

  També cal destacar que la Federació de Dones de Badalona ha lliurat al Grup de Dones Jade els diners obtinguts, uns 700 euros, per la confecció dels llacets commemoratius d'aquesta cursa.

   

  L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde, Xavier Garcia Albiol; el regidor d'Esports, Juan Fernández; la regidora de Ciutadania, Montserrat Salgado; la presidenta de la Federació de Dones, Rocío Mateos, i la directora de Titania Club, Àgels Fañanás.