El 10è aniversari del taller BDN barreja escultura i poesia al Betúlia

  0
  10 anys taller escultura.jpg

  16/09/2015 – Amb motiu del desè aniversari del taller BDN d’escultura, deu parelles d’escultors i poetes relacionats amb l’Espai Betúlia han treballat conjuntament en els deu  projectes artístics que ara es presenten a l’exposició 10 anys d’escultra. Taller BDN.

  Amb motiu del desè aniversari del taller BDN d’escultura, deu parelles d’escultors i poetes relacionats amb l’Espai Betúlia han treballat conjuntament en els deu  projectes artístics que ara es presenten a l’exposició 10 anys d’escultra. Taller BDN. El diàleg entre l’escultor i el poeta ha estat intens i el resultat, com es pot veure en aquesta mostra, tot un èxit: varietat de formes i concepcions, plasticitat, intensitat lírica, profunditat de pensament.

   

  Les parelles d’escultor i poeta que han participat són Gerard Ballester i Marc Romera, Camí i Màrius Sampere, Meritxell Duran i Maria Antònia Massanet, Carlos Gavilán i Sònia Moll, Toshie Itabashi i Odile Arqué, Marina Rubio i Àngels Gregori, Miquel Samitier i Eduard Sanahuja, Ramón M. Teixidó i CAMÍ i Coloma Lleal, Rubén Verdú i José Antonio Arcediano, i Mariana Zamarbide i Martí Noy.

   

  L’exposició s’ha inaugurat aquest dimarts i es podrà veure fins al 21 de novembre. Així mateix, el 29 de setembre (19.30 h) hi haurà una visita comentada; el 20 d’octubre (19.30 h), la presentació del catàleg de l’exposició, amb Màrius Sampere, Josep Maria Camí, Coloma Lleal i Ramón M. Teixidó i CAMÍ, i l’11 de novembre s’hi celebrarà una Taula rodona i el col·loqui Escultura i poesia: una experiència, amb alguns dels escultors i poetes participants.