El 12 d’octubre se celebra el XIII Aquatló Ciutat de Badalona

  0
  9
  Aquatló.JPG

  10/10/2015 – La competició combina atletisme i natació en una prova de resistència que té com a escenaris la platja, el passeig Marítim i el passeig de la Rambla de Badalona

  Aquest dilluns, 12 d’octubre, a les 10 hores, al carrer d’Eduard Maristany, 5-7, davant del Club Natació Badalona, es donarà el tret de sortida de la tretzena edició de l’Aquatló Ciutat de Badalona, una competició organitzada pel Club Natació Badalona amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat.

   

  L’aquatló és un esport de resistència en el qual l’atleta realitza dues disciplines: l’atletisme i la natació, distribuïdes en tres parts: la primera és una cursa a peu de 2,5 quilòmetres, la segueix una de natació d’1 quilòmetre, i acaba amb una altra cursa a peu de 2,5 quilòmetres.

   

  La prova començarà, a les 10 hores, al carrer d’Eduard Maristany, i acabarà a les 12 hores, al passeig de la Rambla, a l’alçada del monument a Roca i Pi, on es lliuraran els trofeus als vencedors.

   

  L’Aquatló Ciutat de Badalona forma part del calendari oficial de la Federació Catalana de Triatló i és puntuable per la temporada 2015-2016 en el Circuit Català.