El 13 d’abril acaba el suport habitacional als afectats de la nau del Progrés

  0
  42

  Des del desallotjament de la Nau del carrer Progrés el passat 13 de gener, l’Ajuntament ha ofert una estada temporal en un establiment de la ciutat als afectats, possibilitat a la qual s’hi han acollit unes 55 persones. Al mateix temps es va crear una comissió de treball, amb representants dels desnonats, de les entitats de suport i el regidor de Serveis Socials, amb la intenció de trobar alternatives.

  El proper dia 13 d’abril acaba el període fixat pel decret municipal per cobrir aquesta estada provisional, sense que hi hagi una solució per a un bon nombre dels ciutadans afectats. A les reunions de la comissió hem anat fent seguiment de la situació i posant sobre la taula propostes i alternatives. S’han fet petits avenços i hi ha alguns casos amb vies de solució encaminades, però queden encara moltes situacions sense cap perspectiva.

  És a dir que si no hi ha una alternativa de darrera hora, un bon nombre de persones es veuran altra vegada obligades a viure al carrer. Concretament hi ha més de 20 persones en aquesta situació.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí