El 16è Concurs de Música de Badalona arriba a la recta final

  0
  Concurs Música Badalona.JPG

  24/10/2014 – Després de set mesos de feina, Hora de Joglar s'ha convertit en la millor banda en llengua catalana. Avui divendres s'escollirà la millor banda badalonina i del concurs.

  Després de set mesos de feina i escollir les millors bandes badalonines i catalanes, el 16è Concurs de Música de Badalona arriba a la recta final i la primera actuació en directe es va viure el passat divendres, 17 d’octubre, a la Sala Estraperlo, on es va escollir a Hora de Joglar com la millor banda en llengua catalana. Hora de Joglar és una banda de mestissatge i composada per vuit músics amb un desig, interpretar  històries carregades de música com moments quotidians, experiències viscudes en primera persona i idees fetes des de la crítica social. 

   

  Enguany s’han presentat uns 150 bandes emergents, però finalment 16 de diferents estils, passant per rock, hip-hop, pop i fussió, entre altres, tenen l’oportunitat de tocar en directe davant un públic entregat. Però el concurs no acaba aquí perquè aquest divendres 24 d’octubre a partir de les 21.30 hores, un total de 8 grups badalonins lluitaran per ser la millor banda de la ciutat, mentre que uns vuit més, procedents de Barcelona, Banyoles, Girona i Terrassa, per ser la millor del concurs.

   

  Des de La Rotllana, entitat organitzadora, ha valorat que “és un èxit continuar amb tantes dificultats i estem contents perquè cada anys se’ns fa més difícil, ja que no tenim cap suport institucional, però rebem el suport d’empreses i d’altres entitats”, segons el secretari general, Salvador Periago.