Una vintena de cotxes, oberts a la força al barri de Bufalà

  0
  10580989_10152467620340003_1536351208_n.jpg

  24/10/2014 – Una vintena de vehicles –uns 18, concretament- van ser atracats durant el cap de setmana en la zona del carrer Molí de la Torre i Torrent de la Font, a Bufalà.

  El passat cap de setmana, alguns veïns del barri de Bufalà es van trobar amb el vidre del seu cotxe trencat de bon matí. Una vintena de vehicles –uns 18, concretament- van ser atracats durant la nit en la zona del carrer Molí de la Torre i Torrent de la Font, segons veïns i autoritats policials. El modus operandi va ser idèntic en tots els casos: alguna de les finestres dels cotxes trencades d’un cop per tal d’accedir i sostreure qualsevol bé que es trobi a l’interior.

   

  L’AVV de Bufalà explica que, en els darrers mesos, les incidències han anat en augment al barri i demanen mesures per solucionar la situació. L’entitat entén que hi ha zones amb menys trànsit de persones i més solitàries, propícies per als robatoris. Tot i exigir més seguretat, consideren que posar algunes patrulles més no acabaria amb el problema, ja que es tracta d’una qüestió social de fons, tant a Bufalà com a altres zones de la ciutat.

   

  Des de la regidoria de Seguretat expliquen que aquesta setmana s’ha enxampat in fraganti un individu que intentava sostreure material de l’interior d’un cotxe pel mateix mètode que als robatoris de Bufalà, encara que a la zona de Coll i Pujol, i creuen que podria ser el responsable de la vintena d’assalts. Tot i així, el titular de Seguretat, Miguel Jurado, assegura que tant Guàrdia Urbana com Mossos es troben darrera del problema, que és molt complicat d’atallar per la mobilitat i rapidesa d’actuació dels lladres. “Hem augmentat la presència policial als carrers per disuadir, però agafar en el moment aquests lladres no és fàcil”, argumenta el regidor.