El 17è Concurs de Música decideix les bandes guanyadores al Teatre Principal

  0
  concurs musica.jpg

  24/10/2015 – Aquest cap de setmana donen el tret de sortida les finals en directe de la 17ena edició del Concurs de Música de Badalona.

  Aquest cap de setmana donen el tret de sortida les finals en directe de la 17ena edició del Concurs de Música de Badalona, que tindran lloc aquest dissabte 24 i el proper divendres 30 d’octubre al Teatre Principal de Badalona, pel qual passaran un total de 14 bandes d’estils tan diferents com el pop, el rock, la rumba, el folk, el hip hop i el metal.

  L’entrada és gratuïta els dos dies, les actuacions començaran a partir de les 20.30 h i fins ben entrada la matinada. Les bandes que actuen competiran pels premis en les tres categories.

  Aquest dissabte actuen les bandes seleccionades en les categories de Millor Banda en Català i Millor Banda del Concurs. Els protagonistes seran Opció 2 (RockCounry Acústic) Eduard Borràs (Pop- Rock), La Casita del Huerto (Rumba Catalana) , Est/Oest (Rock). The Holy Sinners (Rock), Liar Desire (Pop Rock) i Ramastons (Rock). A més, els assistents podran gaudir d’una sessió en vinil del millor funk&soul.

   

  La millor banda badalonina tancarà el concurs

   

  El Divendres 30 d’octubre actuaran els grups classificats per a Millor Banda de Badalona, els guanyadors de la qual seran escollits per votació popular al Teatre Principal. Es disputaran la corona local Frozen Shield, (viking metal) Zarkon (HipHop/rap) Blyton (pop-rock), Dorban (pop-rock), No time for a good bye, (hardcore – metalcore), Sombras de Papel (Rock) i Riot of Violence (Melodic Death).

  El Concurs és una iniciativa de l’associació La Rotllana per a la promoció de les bandes i solistes emergents de l’escena catalana i per potenciar la socialització dels joves a través de la música.