El teatre amateur de Badalona reprèn l’obra d’entitats amb ‘Els figurants’

  0
  52
  tatre zorrila 111111111111111.jpg

  24/10/2015 – Els Amics del Teatre Zorrilla i les entitats i associacions de teatre amateur de Badalona reprenen el projecte de l’Obra d’entitats.

  Els Amics del Teatre Zorrilla i les entitats i associacions de teatre amateur de Badalona reprenen aquest cap de setmana, dissabte, 24 d’octubre, a les 21 hores, i diumenge, dia 25, a les 19 hores, al Teatre Zorrilla, i després d’anys d’absència, el projecte de l’Obra d’entitats amb la representació de l’espectacle Els figurants, del valencià José Sanchís Sinisterra. En aquesta edició hi participen entitats com el Círcol Catòlic de Badalona, el Centre Parroquial Sant Josep, la Companyia Món animal, la Cooperativa La Moral, l’Associació Teatral Màgic Empenta, la companyia Teatre a peu pla i la Companyia Betúlia Teatre.

   

  L’obra, dirigida per Míriam Puntí, parla de les persones anònimes que fan de figurants, que al teatre, a l’òpera, al cinema i a la televisió, és un actor -o una actriu- que no actua més que en una part accessòria de l’acció i sovint sense dir res, sense molestar, sense expectatives d’èxit. A vegades, però, aquests éssers insignificants es rebel·len contra aquest anonimat i decideixen qüestionar-ho tot i plantejar-se què fer per deixar de ser el fons i arribar a ser figura.

   

  Aquest projecte reprès gràcies a l’esforç dels Amics del Teatre Zorrilla i d’altres entitats i grups de teatre de Badalona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, suposa la tornada d’una producció que va esdevenir tot un clàssic de l’activitat escènica de la ciutat.

   

  Les entrades es podran comprar a les taquilles del Teatre Zorrilla de dijous a dissabte de 18 a 20.30 hores i dues hores abans de l’inici de la representació a les mateixes taquilles del Teatre Zorrilla.