El 20è Festival Internacional de Màgia de Badalona exhaureix entrades en tots els espectacles

  0
  51

  El Festival Internacional de Màgia de Badalona – Memorial Li-Chang tanca la seva ja 20a edició amb un èxit d’assistents i un 100% d’ocupació en els espectacles de sala. El Festival va exhaurir totes les entrades de la Gala de Màgia i Humor (8 febrer), de l’espectacle Confidències d’un prestidigitador (16 de febrer), les quatre funcions de la Gala Internacional (del 21 al 23 de febrer) i la Gala Solidària de Màgia, celebrada l’1 de març. Un edició marcada pels aniversaris, els 20 anys del Festival i els 40 de professió del seu director, el mag Enric Magoo.

  El cartell d’entrades exhaurides que ha penjat el Festival en les quatre funcions de la Gala Internacional de Màgia mostra que aquesta proposta segueix sent el plat fort del Festival vint edicions després. La Gala Internacional d’enguany va ser presentada pel mag i humorista Jaime Figueroa, i va comptar amb les actuacions de Gisell (Perú), Tá Na Manga (Portugal), Shezan (Itàlia), Hector Ruiz (Sevilla) i Marko Karvo (Finlàndia). Durant la Gala es va fer entrega del Premi Honorífic 2020 al mag Mag Andreu Selvin pels seus 50 anys dedicats al món de la màgia.

  El guanyador del Premi Li-Chang 2020, que s’atorga cada any a un dels artistes que participen en la Gala, va ser pel mag finlandès Marko Karvo, guanyador del primer premi als Campionats del Món de Màgia FISM 2015, i que va oferir el seu espectacle de màgia amb aus.

  La Gala Internacional, de fet, va seguir l’estela que ja van deixar els dos espectacles precedents: la Gala d’obertura “Màgia i humor”, presentada pel mestre de cerimònia Marcel Tomàs i amb la combinació de la màgia còmica del Mag Marín, un jove mag que ha estat guardonat amb el Premi Nacional de Màgia, amb la màgia clàssica de cartes de Woody Aragón; i l’espectacle Confidències d’un prestidigitador, que va esdevenir el moment més emotiu del Festival amb la celebració dels 40 anys del veterà il·lusionista i director del festival Enric Magoo.

  La cirereta del pastís la va posar el ple de la Gala Solidària de Màgia, a càrrec de MagiKart – la primera associació de màgia de Badalona sorgida a partir d’edicions anteriors – i Daniel Sánchez – Premi Jove Li-Chang 2019 – on la recaptació de la gala es destinarà al projecte Solidarimàgia, una iniciativa que porta la màgia a les regions més desfavorides del món, i que enguany actuarà al Senegal.

  La bona rebuda del públic també s’ha fet visible a la Trobada de Mags de Catalunya, que, en el seu quart any consecutiu com a tret de sortida del Festival, va omplir de famílies el centre comercial Màgic de Badalona el dissabte 1 de febrer.

  21è Festival Internacional de Màgia de Badalona

  L’organització del Festival Internacional de Màgia de Badalona Memorial Li-Chang ja treballa per una nova edició carregada de novetats dins del mercat de la màgia internacional. Només caldrà esperar 365 dies per saber què estan preparant.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí