Cruel derrota del Badalona a Olot (2-0)

0
    34

El Badalona ja no guanya ni mereixent-ho. Aquesta tarda, a Olot, l’equip escapulat ha dominat, ha tingut les ocasions més clares, ha fallat un penal, ha jugat quasi tota la segona part amb un home menys per expulsió de Pelón, i ha acabat perdent per 2-0. La salvació és cada cop més lluny.

Totes les derrotes fan mal, però encara més quan no es mereixen i, sobre tot, quan es necessiten per sobreviure. Això és el que li ha passat al Badalona a Olot. L’equip de Manolo González ha tingut una presència a l’àrea rival superior a la dels homes de Raúl Garrido, però ha acabat perdent. En la primera part, tot i que ha disposat d’una claríssima oportunitat en una triple rematada de Marcet i Alvarado que Pol Ballesté ha tret miraculosament, ha acabat perdent després d’un gol de Salinas en la primera aproximació a Morales.

La segona no ha començat gaire millor: doble targeta groga a Pelón, la segona per un ingenu i inexplicable gol amb la mà, que ha suposat l’expulsió del central andalús en el minut 56. Tot i així, el Badalona ho ha seguit intentant. La sort del gol, però, ha tornat a somriure a l’Olot que, amb un jugador més i amb avantatge en el marcador, ha sentenciat en un contracop culminat per Moha. Per si no n’hagués prou, poc abans del final Chema Moreno ha xutat un penal per damunt del travesser.

El Badalona segueix caient i ja és penúltim. La salvació, ara mateix, és una utopía.

Fitxa tècnica

Olot: Ballesté, Comas, Masó, Blázquez, Pedro, Soler, Alan Baró, Xumetra (Peque, 78’), Salinas (Moha, 72’), Eloi Amagat (Roger Barnils, 87’) i Kilian.

Badalona: Morales; Robert Simón, Moyano, Pelón, Valentín, Kilian; Alvarado (Máyor, 76’), Carbó (Cris Montes, 84’), Abel Suárez; Max Marcet (Del Moral, 67’) i Chema Moreno.

Gols: 1-0 (42’) Salinas. 2-0 (85’) Moha.

Àrbitre: Carlos Carbonell Hernández (valencià). T.G: Carbó, Max Marcet, Manolo González, Arnau Comas, Eloi i Alan Baró. T.V.: Pelón (dues grogues, la segona en el minut 56).