El 24 de febrer, assemblea de socis

  0
  asse.jpg

  05/02/2014 – L’assemblea extraordinària de socis que ha de aprovar definitivament la nova proposta de conveni entre el CF Badalona i l’Ajuntament  ja té data.  Finalment se celebrarà el dilluns 24 de febrer, al Badalona Centre Internacional  de Negocis (BCIN). La primera convocatòria serà a les 7 de la tarda i la segona, a dos quarts de vuit.

  L'aprovació dels socis d’aquesta nova modificació del conveni signat el 2005 és imprescindible per desencallar, d’una vegada per totes, la construcció del nou estadi i és clau, també, per a la supervivència de l’entitat.  En l’assemblea del 3 de desembre la directiva que presideix Miguel Ángel Sánchez i el regidor d’Esports, Juan Fernández, que van exhibir una bona sintonia, ja van explicar als socis alguns dels aspectes d’aquest nou acord. Tot i això, encara quedaven aspectes per polir i es va decidir fer una altra assemblea monogràfica per obtenir la ratificació dels socis. En l’esborrany presentat aquell dia es contemplava, entre d’altres punts, la reducció (de 600.000 a 100.000 euros l’any)  de l’aportació econòmica que l’Ajuntament havia d’abonar  al club per acabar de compensar-lo per la permuta dels terrenys de l’Avinguda de Navarra, i s’apuntava que la subhasta pública d’aquests terrenys es duria a terme en els primers mesos d’aquest 2014.

  Si la proposta rep llum verd  tot indica que el Badalona haurà de deixar el camp de l’avinguda de Navarra a final de temporada i buscar-se una casa temporal  mentre es construeix el nou estadi. Una nova casa que segurament no estaria llesta fins al 2016, sempre hi quan es complexin tots els terminis apuntats pel regidor Juan Fernández en l’assemblea del passat desembre.  

   

  Es renova el conveni amb la Creu Roja

  D’altra banda, la presidenta de la Creu Roja del Barcelonès Nord, Rosa Marco, i el president del CF Badalona, Miguel Ángel Sánchez, van signar ahir la renovació del conveni de col·laboració entre les dues entitats. La Creu Roja, doncs, continuarà fent la cobertura sanitària dels partits que el Badalona juga a casa i el club es compromet, també, a col·laborar per dur a terme activitats de caire solidari en benefici de les persones en risc d’exclusió social de la ciutat.