Mercè Rius, escollida presidenta de CDC al Baix Besòs

  0
  mercerius.jpg

  06/02/2014 – L’assemblea de militants de Convergència Democràtica de Catalunya al Baix Besòs, formada per les agrupacions de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià del Besòs, ha elegit per unanimitat la badalonina com a nova presidenta comarcal.

  L’assemblea de militants de Convergència Democràtica de Catalunya al Baix Besòs, formada per les agrupacions de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià del Besòs, ha elegit per unanimitat la badalonina Mercè Rius com a nova presidenta comarcal. L’acte va comptar amb la presència del president de la federació de Convergència a les comarques de Barcelona, el també badaloní Ferran Falcó, i de la presidenta sortint, Mireia Hernández, regidora a Sant Adrià del Besòs.

   

  Durant l’assemblea, Rius va agrair el suport rebut per la presidenta sortint i per la militància en la seva elecció, i va manifestar que les tres agrupacions han d’enfortir els seus llaços d’unió per a treballar coordinadament davant els reptes polítics dels propers mesos, que passen per les europees del maig, la consulta sobre el futur polític de Catalunya de la tardor i les municipals del maig de 2015.

   

  Per a Rius, ciutats com Badalona, Santa Coloma i Sant Adrià són claus en aquesta “campanya del triple sí: sí volem votar, sí volem un Estat, i sí volem que aquest Estat sigui independent”. Rius va destacar que aquesta feina s’ha de fer amb molta pedagogia i diàleg, i va posar com a exemple el cicle de xerrades que tindran lloc a Badalona al voltant del futur de les pensions, l’empresa, l’economia i les infraestructures en una Catalunya com a Estat, i que a partir de dijous comptaran amb participants de prestigi com els consellers Andreu Mas-Colell, Felip Puig i Santi Vila, o el diputat i secretari d’Organització de Convergència, Josep Rull.