El 25 de febrer torna la Cursa Benèfica per les Malalties Minoritàries

  0
  216
  El cartell de la cursa

  El pròxim 25 de febrer tindrà lloc la Cursa Benèfica per les Malalties Minoritàries, un esdeveniment que viurà la seva 12a edició, amb curses de 10 i 5 km, i també curses per als més petits.

  Aquesta edició farà menció especial a Sofia Cruz López (1998-2017), i a tots les persone que ens han deixat a causa d’aquestes malalties minoritàries. També es tindrà un record especial per a una de les col•laboradores de l’organització, l’Esther.
  La Cursa és benèfica en favor del grup de recerca de Malalties Minoritàries o Rares , els beneficis aniran destinats a l’INSTITUT DE RECERCA DE IGTP DEL HOSPITAL GERMANS TRIAS I PUJOL, al GRUP DE RECERCA EN MALALTIES NEUROMUSCULARS I NEUROPEDIÀTRIQUES. La donació serà total després de despeses.

  La cursa és organitzada per l’Associació de Comerciants Piferrer Salut Alta, Associació de Veïns Turó Caritg amb Plataforma Acció Badalona, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Badalona.

  El recorregut de la cursa serà pels carrers de la zona marítima de Badalona, amb inici i final al mateix passeig marítim. La cursa de 5k es podrà fer caminant. També s’ha preparat unes carreres de 400 m(2 a 9 anys),700 m(10 a 12 anys) Gratuïtes, mentre que les curses de 10 i 5 km tenen un cost de 13 euros, per als corredors amb xip, i 15 per als que no tenen xip. Igualment, hi ha l’opció de compra una samarreta pel preu de 10 euros.

  El 15 de febrer a dos quarts d’una del migdia, tindrà lloc la presentació oficial de la cursa, amb un acte que tindrà lloc al Centre Comercial Montigalà.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí