Els Grammy reconeixen artístes que han actuat al Blues & Ritmes de Badalona

  0
  700
  Meshell Ndegeocello en la seva actuació a Badalona

  Trenta-sis anys després de la seva primera edició al Parc de Can Solei, el Blues & Ritmes es manté com un dels cicles musicals més ben reputats de tot l’Estat. En el seu currículm d’actuacions, primer a Can Solei i després als teatres Zorrilla i Margarida Xirgu, hi figuren artistes com Albert King, Screamin’ Jay Hawkins, George Clinton, Booker T & The MGS, Rosanne Cash i Randy Newman.

  Aquesta passada nit s’ha celebrat la cerimonia dels premis GRAMMY’s i han gaurdonat a una sèrie d’artistes que han passat pel festival badaloní. Meshell ‘Ndegeocello’ ha guanyat el premi a millor àlbum de jazz alternatiu. L’alemanya va visitar Badalona en l’edició del festival de 2015. Michelle Lynn Johnson se la considera una de les impulsores del moviment neo soul.

  Blind Boys of Alabama ha guanyat la distinció a millor àlbum de gospel. Els americans van tocar a Badalona el 2022 i al 2002 havien estat inclosos a la sala de la fama del gospel. També han estat finalistes els Rickie Lee Jones per a Àlbum de pop, Eric Bibb en la categoria d’Àlbum de Blues i els Don Flemons categoria d’Àlbum de Folk.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí