El 3r ‘Outlet’ Mirta Álvarez del Progrés assoleix l’èxit rotund

  0
  47
  Outlet.JPG

  20/11/2015 – Una cinquantena de comerciants van exposar els seus últims stocks de temporada a la plaça Pompeu Fabra durant deu dies.

  Amb el sorteig d'un carro de la compra, una olla valorada en 300 euros i 5 vals de 25 euros cadascú en descompte en els comerços del barri del Progrés, així és com va clausurar, el passat diumenge 15 de novembre, l'Associació de Botiguers i Serveis del Progrés la tercera edició de l'Outlet' Mirta Álvarez amb un total de 52 establiments que van oferir els seus últims stocks d'aquesta temporada.

   

  Amb l'objectiu de donar-se a conèixer als veïns de la ciutat, els comerciants estan molts satisfets després de deu dies, vist que jornada rere jornada augmentaven les seves vendes respecte a la darrera edició. A més, l'entitat ha assegurat que aquest 3r 'Outlet' Mirta Álvarez ha assolit l'èxit absolut, ja que les compres han augmentat més d'un 40% respecte al 2014. Destacar que la roba, sabates, materials de papereria i seleccions de vins, entre altres, va ser els productes que més es van arribar a vendre; mentre que el servei de manicura va ser tot un encert.

   

  A més, durant els caps de setmana els visitants, que han estat de tots els barris de Badalona, van comptar amb servei de restauració, inflables i personatges infantils per atreure el públic familiar.

   

  D'altra banda, els comerciants i serveis del Progrés posaran els llums de Nadal als carrers i asseguren que hi haurà una quarta edició de l''Outlet'.