El 5è Torneig MB Motors de Pàdel arriba a la seva conclusió

  0
  44
  Padel.JPG

  01/06/2016 – Les últimes competicions van tenir lloc al club Padel Indoor Granollers amb èxit de joc i participació.

  El Torneig MB Motors de Pàdel va arribar a la seva conclusió amb la disputa de les finals, de les seves cinc categories. Durant els dies 19, 20 i 21 de maig, s'ha pogut veure un pàdel d'alt nivell en les instal·lacions del club Padel Indoor Granollers.

   

  Els campions en categoria A masculina van ser Juan Acalantara i Jordi Maspons, que van imposar en una vibrant trobada a Jose Marquez i Josi Bertran. En categoria B es van imposar Rateb Abougeig i Xabi Martinez contra Joan Alcaide i Victor Peral. En categoria C, els campions van ser Salva Cano i Oscar Fuertes, que es van imposar a Jomi Chaves i Albert Salgado.

   

  Pel que fa a la categoria A femenina, les campiones van ser Margaret Cruellas – Mari Sanchez, que van imposar en una vibrant trobada a Sonia Castella i Alba Banegas. En categoria B les guanyadores van ser Araceli Mejias i Nuria Nora, que es van imposar a Natalia Bordas i Imma Butjosa.

   

  Tant els campions i subcampions del Torneig MB Motors de Pàdel van rebre els trofeus acreditatius del seu triomf esportiu.

   

  Els clients de Mercedes-Benz millor classificats, seran convidats a disputar la Final Nacional juntament amb un acompanyant de la seva elecció, en el proper mes de setembre.

   

  A més de la tradicional entrega de trofeu, MB Motors va clausurar el seu torneig amb un generós sorteig ple d'articles d'última generació de Dunlop Sport i Nortweek (col·laboradors oficials del circuit), i un gran còctel que va resultar del grat de tots els pressents. La cinquena edició del Torneig MB Motors de Pàdel, que forma part del Mercedes Tennis & Pàdel Tour, circuit líder i referent de l'esport amateur a Espanya, va concloure amb èxit de joc i participació.