El Badalona, a tota vela (1-2)

0
    75

El vent ha bufat a favor del Badalona a la Ciutat esportiva de Bunyol. Un gol en pròpia porta ha obert el triomf escapulatChacopino ha signat el 0-2 a la segona part, l’Atlètic Llevant ha retallat diferències en la recta final i, tot i que Albarrán ha fallat un penal en l’últim minut, la victòria no s’ha escapat.

En el mateix escenari on fa dos anys va llençar les seves opcions de jugar el play-off d’ascens, el Badalona ha sumat un triomf, el segon consecutiu, que l’allunya una mica més de la zona baixa de la taula. Avui sí que li ha somrigut la fortuna, avui el futbol li ha tornat el que, en no poques jornades d’aquesta lliga, li havia tret. En el minut 10, Rulo ha marcat el 0-1 en pròpia porta, en una desafortunada cessió al seu porter que el vent ha introduït ala porteria. El filial granota ha disposat de clares oportunitats abans del descans, però el pal i Morales han impedit l’empat.

En la segona part, Juanjo Garcia ha endreçat l’equip i a l’Atlètic Llevant li ha costat més. El panorama ha estat encara millor quan Chacopino ha culminat una jugada iniciada per Ángel Sánchez i Iván Agudo, que han desfet la defensa blaugrana. Chaco, que va sentenciar a l’Atlètic Llevant en el partit de la primera volta signant els dos gols que van remuntar el 0-1 amb què es va arribar a la mitja part, tornava a ser letal per als valencians.

Faltaven poc més de deu minuts per al xiulet final quan Eneko ha marcat el gol local, amb un xut sensacional des de fora de l’àrea que ha sorprès Morales. El Badalona ha sabut defensar-se sense gaires patiments i, fins i tot, ha pogut sentenciar en un penal que la defensa local ha comès sobre Robert Simón i que el porter ha aturat a Albarrán. Però amb l’1-2 n’hi havia prou per sumar els tres punts.

La fitxa

At. Llevant: CárdenasShaqRulo, Genís (Juan Delgado, 89), Serrano, Quintana (Anthony, 64), Joan, PepeluEnekoArturo Molina i Manu Viana (Cantero, 71).

Badalona: Morales, AlbarranValentín, Nana, MoyanoRobusté, Robert, Boniquet, Chacopino (Santi Magallán, 89), Ángel Sánchez (Marc Carbó, 68), Ivan Agudo (Estellés, 81).

Gol: 0-1 (9Rulo (p.p.). 0-2 (66Chacopino. 1-2 (78Eneko.

Àrbitre: Sebastián Ripoll Solano (Comitè balear). T.G: Boniquet, Robert SimónValentínManu Viana, ShaqAnthony i Marc Carbó.