El Badalona allarga la mà al Seagull perquè formi part del seu nou projecte

  0
  65
  Foto: Eloy Molina.

  El CF Badalona oferirà al CE Seagull la possibilitat d’una fusió. En l’etapa que està a punt d’estrenar, que passa per la conversió en Societat Anònima Esportiva, l’entitat escapulada pretén comptar amb un equip femení i la primera opció és incorporar les gavines en la seva estructura. Amb aquesta intenció, la junta presidida per Miguel Ángel Sánchez proposarà a la directiva del Seagull, encapçalada per Ricardo Carneado, una trobada en els pròxims dies.
  A banda del que suposaria la suma del potencial, social i econòmic, de les dues entitats, un acord de fusió beneficiaria a les dues parts a l’hora de demanar subvencions. La idea del Badalona és que, a més del primer equip, hi hagués cinc equips femenins en el seu futbol formatiu, que s’afegirien a l’estructura de la Fundació Futbol Badalona.
  El CF Badalona, fundat l’any 1903, ja va tenir un equip femení en el passat. El Seagull, que va néixer 90 anys més tard, s’ha convertit en un club modèlic dins del futbol femení català. Tots dos comparteixen l’Estadi i els colors de la seva samarreta. Potser ben aviat seran la mateixa cosa.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí