Les guinguetes de Badalona es preparen per l’estiu

  0
  37

  Els propietaris preveuen enguany una bona temporada

  Els termòmetres ja marquen més de 20 graus i comença l’època ideal per a les protagonistes d’aquest article: les guinguetes. Els emblemes nacionals de l’estiu, utilitzats per solters, casats, amants, errants i algun despistat. Refugis en els quals descansar del sol o, simplement, gaudir d’una beguda ben freda.

  Les guinguetes ens ajuden a viure l’estiu i, sobretot, donen una treva als veïns i veïnes de Badalona que encara no estan de vacances o no tenen planejat realitzar cap escapada. L’oferta cultural i musical és diversa i va molt més enllà de la gastronomia que aquestes casetes poden oferir: monòlegs, concerts, activitats esportives, jocs per a nens…

  Kailua Beach és una d’aquestes guinguetes, situada a la Platja dels Pescadors, que, any rere any, busca la novetat i la reinvenció. Les oportunitats per als artistes locals estan a l’ordre del dia, al igual que altres activitats com la zumba o el ioga a peu de platja.

  Karamba, una guingueta situada a la Platja de l’Estació, també aposta pels concerts setmanals, amb una graella a l’aire lliure sempre que el temps ho permet.

  Takuara Wayra, a la Platja del Pont del Petroli i del Coco respectivament, són les guinguetes més noves, però no per això les menys desitjades. Amb una filosofia de respecte per el medi ambient i amb productes de proximitat, el seu objectiu és poder oferir un ambient amb harmonia amb l’entorn.

  Espais, sens dubte, que proporcionen a Badalona un dels seus majors atractius, acompanyats per la Rambla, on els badalonins i badalonines gaudeixen de l’oci de la ciutat.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí