El Badalona de Piti repetirà porters

  0
  51
  3834.jpg

  22/06/2013 – Les dues primeres renovacions pel nou projecte escapulat han estat els dos porters. Marcos i Álex Sánchez seguiran formant el tàndem destinat a evitar els gols rivals

  Abans de capficar-se en eventuals contractacions, el Badalona està primer per la tasca d'evaluar del material de que es disposava per veure si pot continuar sent útil. La secretaria esportiva i el cos tècnic han prioritzat les renovacions per sobre dels fitxatges. I d'entre aquestes, les dues primeres que s'han confirmat serveixen per tancar ja una de les línies del camp: la porteria.

   

  Marcos i Álex Sánchez han allargat la seva estança al CF Badalona una campanya més. Ambdós han fet una bona temporada i Piti ha confiat en què la bona sintonia entre tots dos i la competència sana que han tingut per disputar-se la titularitat continuï el curs vinent. El tècnic coneix sobradament a Marcos, amb qui va coincidir com a futbolista. Per això no tenia cap dubte que el porter català era de nou l'ideal per salvaguardar els interessos escapulats. També ha confiat en el criteri de la secretaria tècnica pel que fa a Álex Sánchez, a qui assegura que encara no coneix tan bé com a Marcos.

   

  Álex Sánchez va arribar l'estiu passat al Badalona procedent de l'Alavés. El jove porter va saber acceptar el seu rol de suplent i va poder demostrar en els partits finals del curs, quan l'equip ja tenia la permanència assegurada, les seves capacitats i aptituds. La propera serà en canvi la quarta campanya de Marcos al CF Badalona. En la primera d'elles, va ser el suplent de David Valle. Però des de llavors ha estat indiscutible titular, convertint-se en una peça clau per l'equip i en un dels porters menys golejats de la categoria.