El Badalona demana que l’Ajuntament es mulli

    0
    5353.jpg

    07/07/2017 – El club, que segueix esperant els diners de la subvenció i el patrocini, diu públicament que no fitxarà fins que el consistori "no es pronunciï". El davanter Rubén Enri arriba cedit pel RCD Espanyol.

    En el compte de Twitter del CF Badalona, ahir a la tarda, es va poder llegir una piulada molt reveladora: "Cap incorporació en la temporada mentre l'@AjBadalona no es pronunciï". L'estira-i-arronsa entre el primer club de futbol de la ciutat i la casa de la vila no s'atura i, pel que sembla, viu un moment d'especial tensió. Ahir mateix havia de celebrar-se una reunió que, segons el que revela la piulada de l'entitat escapulada, no va tenir un final feliç. El Badalona espera cobrar la subvenció anual i els diners per contracte de patrocini que es van aprovar en el ple del mes de maig, però les arques municipals continuen tancades. Des de l'ajuntament s'argumenta que els deutes del club no fan possible el tràmit de la subvenció. Des del club, que no hi ha voluntat política per resoldre el problema.
    Per altra banda, unes hores abans de la piulada del CF Badalona, el RCD Espanyol feia públic que el seu davanter Rubén Enri arribarà cedit al conjunt que entrena Manolo González. Qui pagarà el contracte d'aquest jove futbolista, de 19 anys, serà l'entitat blanc-i-blava. Per això ha transcendit la seva incorporació.