El Badalona desperta el seu olfacte golejador escapulat (3-0)

0
    31
    Flash BDN
    El Badalona goleja el Cornellà en el partit més efectiu dels escapulats en tota la temporada. Doblet de Robert Simón en una gran actuació del badaloní i el davanter Néstor Albiach

El partit a l’Estadi va començar amb molta intensitat i amb els dos conjunts actius físicament però amb més criteri i perill ofensiu per part del Cornellà. El conjunt de Guillermo Fernández va gaudir d’accions molt clares per avançar-se als primers 10 minuts però es va trobar amb la sòlida defensa escapulada.

Un quart d’hora després del xiulet inicial, l’equip de Manolo González va despertar el seu olfacte golejador. Néstor Albiach va cuinar el primer gol del Badalona amb una recuperació a l’interior de l’àrea i posterior acció individual de ‘killer’ per no perdonar al pal llarg de Ramón Juan. Primer xut entre els tres pals i primer gol escapulat. Però el Badalona encara volia més abans d’arribar al descans i l’autor de l’1 a 0 va executar una falta directa al pal que va aprofitar Robert Simón en el refús per fer el segon gol escapulat. Dos xuts a porta i dos gols. Màxima efectivitat escapulada.

Abans del descans, el Badalona va gaudir de dues transicions que podrien haver resolt el partit i els tres punts però la defensa del Cornellà ho va evitar. Molt bons primers 45 minuts escapulats.

A la represa, el Badalona va defensar la victòria i el marcador davant un Cornellà que va fer un pas endavant. Al minut 67, encara es va posar el partit més coll amunt per una excesiva expulsió de Miquel Robusté. Tot i això, Álex Sánchez es va trobar enorme sota pals, blocant tots els atacs ‘verds’.

Malgrat dominar la pilota i les ocasions el Cornellà, el Badalona va fer valer la feina ofensiva del primer temps i la victòria no va perillar gràcies a la defensa dels badalonins amb dents i ungles. Al tram final, Robert Simón va sentenciar la victòria amb una acció individual a la frontal de l’àrea en l’única aproximació escapulada al segon temps entre els tres pals.

Victòria molt necessària dels escapulats abans de tancar l’any.