El Badalona engegarà, com a mínim, a final de la setmana que ve

  0
  2017-04-3290567.jpg

  11/07/2018 – L'equip escapulat començarà la pretemporada, com a poc, una setmana i mitja després que hagi fet oficial el fitxtage de Ramon Calderé per a la seva banqueta.

  Dilluns passat, a les 12 del migdia, el CF Badalona feia oficial la notícia que tothom esperava: Ramon Maria Calderé serà l'entrenador de l'equip escapulat. El tècnic de Vila-rodona signa per una temporada i arriba acompanyat de Marc Cabestany, el seu assistent principal i coach, i de Jaume Cros, l'analista de vídeos. De la preparació física s'encarregarà ell mateix i l'entrenador de porters el posarà el club.

  Calderé es troba a Mèxic des de dissabte passat, amb els veterans del FC Barcelona, i tornarà aquest diumenge. Però no serà fins a final de la setmana vinent, com a mínim, quan començarà a treballar en la pretemporada escapulada. Ho farà, de ben segur, amb algun jugador més dels sis que formen part de la plantilla del Badalona: els renovats Ismael Moyano i Miquel Robusté, a més de Néstor Querol, Carlos Albarrán, Aly Coulibaly i Adri Rivas, que van signar un contracte fins al 30 de juny de 2019. En aquest sentit, ha anat a favor el retard en l'inici de la temporada de segona B, que arrencarà el cap de setmana del 26 d'agost, set dies més tard que la primera i la segona divisió.

  El nou tècnic del Badalona va enviar un missatge a l'afició escapulada des de Mèxic, en un vídeo publicat a les xarxes socials del club. "És una gran satisfacció, un plaer i un orgull molt gran retrobar-me amb un el meu estimat CF Badalona", diu. "Tant de bo puguem aconseguir èxits com els que vam assolir fa catorze anys. Demano el vostre suport, per la plantilla i pel cos tècnic. No us fallarem". Ramon Calderé va entrenar el Badalona entre 2002 i 2005, tres anys en els quals l'equip, que aleshores jugava a l'Avinguda de Navarra, va pujar a segona B i va guanyar dues lligues de tercera divisió i una copa Federació.